Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,231 jobs
Winkelbediende (m/v) te Eeklo (filiaal 426). Voor ons filiaal in Eeklo zijn we op zoek naar een winkelbediende (20u/week). Nederlandse taal is een vereiste.
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
colora
Eeklo +2 locations
Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen.
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Graag drukte om zich heen heeft.
Agilitas
Ghent
Voor een horecazaak in de SInt-Pietersnieuwstraat zoeken we een poetshulp om deeltijds te werken. Je werkt van maandag tem vrijdag 4u/dag.
geert strybol
Maldegem
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor het onderhoud van 4 apotheken (2 in Sint Kruis en 2 in Maldegem). Afwassen en de vaat opbergen.
Met FUN willen we de "one stop party shop" zijn om elk feestje succesvol te maken! FUN is 1 van de leading Vlaamse feest & cadeau retailers met 29 winkels, 1…
Bleckmann is een marktleider in Supply Chain Management (SCM) diensten voor de mode- en lifestyle-markt. Bleckmann, opgericht in 1862, is geëvolueerd van een…