Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,653 jobs
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Agilitas
Ostend
Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Schenk elke klant een brede glimlach.
Zorgbedrijf Roeselare
Roeselare
Wat houdt de functie in? Ter versterking van ons administratief team zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische administratieve duizendpoot.
veerle quintens
De Haan
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je helpt met de voorbereiding van groenten, vlees, vis en desserts. Je maakt de hapjes en ook de desserts.
Mevr. INGHELBRECHT CHRISTEL
Ostend
Niveau non précisé Domaine non précisé. We zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Met de glimlach bedien je de klanten in de bakkerij.
Woon en Zorgcentrum SINT-ANNA
Eernegem
Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het…
Agilitas
Ostend
Voor het bedrijf Daikin zijn we op zoek naar productiemedewerkers. Ziet u een job in de productie zitten? Voor een Job bij Daikin is voorkennis niet nodig!
Mevr. Franco
Jabbeke
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor de verkoop van vers vlees, charcuterie en traiteur. Je vult aan waar nodig.
GEMEENTEBESTUUR ZEDELGEM
Zedelgem
Voor een tijdelijke vervanging van minstens 3 maand is gemeente Zedelgem dringend op zoek naar een voltijds administratief medewerker voor zowel de dienst…
Federale Politie - Brugge
Sint-Andries
Voor het schoonmaken van de gebouwen van de Federale Politie in Brugge en omgeving. Rijbewijs B is aangewezen doch niet verplicht.