Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Eine

Page 1 of 2,593 jobs
Mevr. Ann Clement
Kluisbergen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor: Het klaar stellen en opruimen van het restaurant.
JACOPS NV is pionier in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Mede dankzij jouw inzet kunnen binnenkort zowel particulieren als bedrijven gebruik maken van een…
casteels julien
Ronse
Niveau non précisé Domaine non précisé. Het poetsen van een restaurant. Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchten.
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Agilitas
Oudenaarde
Je staat in voor de opmaak van verkoopfacturen. Je neemt daarnaast de volledige administratie van de buitenlandse klanten op.
Agilitas
Brakel +2 locations
Heb je graag dat alles er netjes bij ligt? Poets je liever in een school? Dan is deze opdracht misschien iets voor jou!
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Instaan voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.
Deze vacature is voor 18 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?
Deze vacature is voor 18 uur per week. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.