Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,940 jobs
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Mevr. Kirsten De Belder
Huldenberg
Op zoek naar een toffe, afwisselende job bij kleine kindjes (0-3 jaar)? Wij zoeken een kinderverzorg(st)er om halftijds/voltijds in ons kinderdagverblijf te…
Agilitas
Kampenhout
Voor een dynamisch bedrijvencentrum in Kampenhout zoeken wij een Poetshulp . Eventueel wat administratieve taken ( optioneel). Deeltijdse functie (20 -24 uur).
€10 per uur
Als inpakker sta je in het magazijn en ben jij verantwoordeljik voor het nauwkeurig inpakken van bedrijfsgeschenken in de daarvoor bestemde doosjes.
Brussels Airport
Autogrill F&B North West Europe maakt deel uit van de internationale groep Autogrill, en is de nummer één in Food & Beverage en Retaildiensten voor reizigers.
Dhr. Vrancken Johan
Leuven
Voltijdse functie als logistiek medewerker van VZW Comité voor onderwijs - Heilig Hartinstituut Heverlee. Assistant de projet 6 mois.
Overijse
Overijse
€1.885 - €2.354 per maand
Om zijn poetsdienst te versterken is OCMW Overijse op zoek naar een enthousiaste (m/v) poetshulp aan huis. Dit takenpakket wacht op jou:
Leuven
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Agilitas
Holsbeek
Voor een winkel in Holsbeek zijn we dringend op zoek naar jobstudenten! ‘s Morgens bereid je de winkel voor op de komst van de klanten.
Zaventem
- Default language Je houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je collega's. De klant is jouw topprioriteit.