Vdab jobs in Fléron

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 120 jobs
Sluit u aan bij een ambitieus en dynamisch team. JOSKIN is op zoek naar een. Gemotiveerde medewerker (M/V) met affiniteit voor de landbouw.
CORETEC INVOICING
Angleur
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van een portefeuille van Business klanten en het monitoren van zakelijke kansen. En beheersing van een **CRM**.
Liège Select
Alleur
En tant que vendeur comptoir employé polyvalent vous serez en charge de: L'accueil le conseil et la vente au comptoir ? Les commandes de transports pièces () ?
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
Mevr. Creyf Marleen
Tongeren
Niveau non précisé Domaine non précisé. Vuilnisbakken en containers naar buiten brengen voor ophaling. De ruimtes ventileren en verluchten.
Agilitas
Maasmechelen
Ben jij de expert in schoonmaak? Voor een gekende fitness keten zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster. Je hebt ervaring in de schoonmaak.
Grâce-Hollogne
Voor onze klant gelegen in Grâce-Hollogne zoeken wij een gemotiveerde arbeider die voor een sterk groeiend merk wilt meewerken in de nieuwe vestiging.
Mr. Ramaekers
Tongeren
Niveau non précisé Domaine non précisé. Muren schilderen, gyproc plaatsen, vloeren leggen, keukens en badkamers zetten... 3,5t en max. 8 plaatsen.
MOBI
Tongeren
Word je als doorgewinterd administratief wonder enthousiast van het kunnen afhandelen van A tot Z van allerhande dossiers en vragen, of wil je graag als…
Lossen van vrachtwagens en stockeren goederen. Verpakken van de goederen aan de paktafels. Verzendklaar maken van orders en het laden van de vrachtwagens,…