Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 875 jobs
KEESTRACK
Munsterbilzen
Keestrack is een familiebedrijf, we produceren mobiele breek- en zeefmachines en beschikken over een internationaal dealernetwerk om onze producten wereldwijd…
McGregor New York is sinds 1921 de pionier van een complete lifestyle: Casual, relaxed, sportief, maar óók stijlvol. 'Anchored in the classics' noemen we dat.
Agilitas
Lanaken +1 location
Wil je samen met onze klant zorgen voor 100% tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou. Want jij kan dagelijks het verschil maken.
Agilitas
Maasmechelen
Ben jij de expert in schoonmaak? Voor een gekende fitness keten zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster. Je hebt ervaring in de schoonmaak.
€1.872 per maand
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Maar je moet ons niet zomaar geloven.
DECEM
Maasmechelen
Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen…
HAMATRA
Genk
Als medewerker chauffeur B ben jij verantwoordelijke van leveringen. U bent voortdurend in contact met de klanten. Engelse en Franse taal is pré.
3 EIKEN
Lanaken
Je werkt in een seniorencampus die zich wil onderscheiden in hospitality, in kwaliteit van leven. Een organisatie waar de bewoners, families en medewerkers met…
Sabrina Marsili
Bilzen +1 location
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor het wekelijks onderhoud van burelen en sociale lokalen omgeving Bilzen. Technicien de surface 24 mois.
DE MAASMEANDER
Maasmechelen
€24 per uur
Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een nachtverpleegkundige (m/v, HBO of bachelor). Uren zijn bespreekbaar als er flexibiliteit is om ook overdag te…