Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Ghent

Page 1 of 2,590 jobs
PANOS GENT ST PIETERS
Ghent
Je werkt als barista in de Alto Café in het station van Gent. Verkooppunt staat op het perron. Je bedient de klanten steeds met een stralende glimlach en zorgt…
Deze vacature is voor 18 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?
ELLA MORENO
Ghent
Wij zijn opzoek naar een gedreven en positief ingestelde administratief bediende die graag in de zorg wil werken. Je bent leergierig en bereidt om bij te leren.
Al meer dan 25 jaar zet IKKS haar status als toonaangevend Frans modemerk nadrukkelijk in de verf. Het label profileert zich met een sterke identiteit.
TOO GOOD TO GO APS
Ghent
30% of food produced is wasted. We are on a mission to change that.**. Too Good To Go is a mobile app which reduces food waste by making surplus food from cafes…
€946 per week
Je staat in voor de permanentie van de assistentiewoningen buiten de normale kantooruren (van maandag tot en met vrijdag van 17u ’s avonds tot en met 9u ‘s…
Dhr. Engels Ludwig
Ghent
U werkt in een secundaire school in Mariakerke met internaat; We zijn momenteel op zoek naar een schoonmaakster/-er met de volgende taakomschrijving :
Undiz
Ghent
Maak plaats voor creativiteit, voor leuke en gekke kleuren, voor samengestelde looks, voor heruitgevonden kant en voor steeds weer nieuwe collecties!
LINK 4 JOBS
Ghent
Voor een mooi hotel in het Gentse zijn we opzoek naar een ervaren receptionist. De reservaties registreren en de bezetting van kamers, appartementen, bungalows,…
Agilitas
Ghent
Voor Albert Heijn Korenmarkt zjin we op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers die losse dagen in de week en weekends kunnen werken.