Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,701 jobs
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Basisonderwijs Dominiek Savio
Gits
Je staat in voor de ondersteuning van het onderwijs aan kleuters (tussen 2,5 en 7 jaar) met een (neuro)motorische problematiek en eventueel een bijkomende…
Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar productiemedewerker voor een 2- ploegenstelsel of nacht. Je kan in 2- ploegen werken of nacht.
Samen met uw collega’s staat u dagelijks in voor het reinigen, desinfecteren, samenstellen, verpakken en steriliseren van chirurgische instrumenten en andere…
DE PILOTEN
Roeselare
Je staat in voor het indienen van de BTW aangiftes, inboeken van aankoop- en verkoopfacturen, .... Je hebt minstens 2 jaar ervaring als dossierbeheerder en een…
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
DE PILOTEN
Roeselare
Voor een firma regio Roeselare zoeken we een gemotiveerde lasser. Je staat in voor het lassen van verschillende onderdelen. Je kan een technisch plan lezen.
DE PILOTEN
Roeselare
Voor een firma regio Roeselare zoeken we een ervaren grondwerker/kraanman. Je staat in voor het aanleggen van tuinen, leggen van rioleringen, plaatsen van…
BVBA AMCAL
Lichtervelde
Je staat in voor de coördinatie van de uit te voeren herstellingen in onze werkplaats, alsook uit te voeren interventies bij onze industriële klanten.