Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,816 jobs
Zorgbedrijf Harelbeke
Harelbeke
€1.898 per maand
We zijn op zoek naar logistieke medewerkers voor ons woonzorgcentrum die de zorg- en verpleegkundigen kunnen ondersteunen in de zorg voor onze bewoners.
PANOS RAIL ROESELARE
Roeselare
Als student werk je mee in de winkel Panos aan het station van Roeselare *. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten…
Winkelbediende (m/v) te Roeselare (filiaal 410). Voor ons filiaal in Roeselare zijn we op zoek naar een winkelbediende (25,50u/week).
Dhr. Werner Devriendt
Roeselare
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor het poetsen van de leefruimtes van woningen waar jongeren begeleid samen leven.
Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden.
GEMEENTEBESTUUR HOOGLEDE
Hooglede
€21.166 per jaar
Je bent administratief onderbouwd, hebt een uitstekende kennis van MS Office en werkt stipt en nauwkeurig. Je bent flexibel in je dienstuurregeling in functie…
Agilitas
Roeselare
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar jobstudenten die tijdens het schooljaar 1 of meerdere dagen beschikbaar zijn om te werken.
VDVADVOCATEN
Roeselare
VDV Advocaten, gevestigd in het hartje van Roeselare, staat voor een full service dienstverlening in diverse juridische materies.
DE PILOTEN
Roeselare
Als dossierbeheerder ben je verantwoordelijk voor de volledige boekhoudkundige afwerking van je klantendossier. Je komt terecht binnen een aangenaam team.
JACOPS NV is pionier in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Mede dankzij jouw inzet kunnen binnenkort zowel particulieren als bedrijven gebruik maken van een…