Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,534 jobs
Agilitas KORTRIJK
Kortrijk +2 locations
€18 per uur
Producten in voorraad verpakken en etiketteren of de verpakking en etikettering controleren. Goederen en producten ontvangen De levering controleren.
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Impermo
Kortrijk
Gedreven werkzoekende met zin in opleiding tot magazijnier/poetshulp. Wij zijn een familiebedrijf waarbij 4 generaties, sinds 1918, hun hart en ziel…
Zin in een job als verzorgende in de thuiszorg? Heb je een warm hart voor zorgbehoevende mensen? Dan is werken bij Familiehulp iets voor jou!
Extra Group
Wevelgem +1 location
EXTRA GROUP is een snelgroeiend familiebedrijf met hoofdzetel in Zwevegem en meer dan 40 succesvolle winkels. Op zoek naar een job met iets eXtra?
Voor onze winkel MASSIMO DUTTI zijn wij op zoek naar een fashion advisor waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Agilitas
Kortrijk +4 locations
Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Schenk elke klant een brede glimlach.
Gullegem
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
DE PILOTEN
Kortrijk
Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een ervaren drukker. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines. Daarnaast volg je de kwaliteit op.
Wevelgem
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Als schuurder sta je in voor volgende taken: Je stelt je flexibel op om in te springen waar nodig op de afdeling.