Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,778 jobs
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde poetsdame voor een tewerkstelling bij vaste klant in de regio Harelbeke/Stasegem je werkt graag zelfstandig en in team en…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Als verkoper/verkoopster beschik je over het volgende takenpakket: Je helpt onze interieurgevoelige klanten verder met een glimlach;
BUSO TER BRUYNINGE
Marke
Je bent de schakel tussen de leerkrachten, leerlingen en ouders. Je staat in voor de leerlingbegeleiding doorheen de verschillende graden in onze school.
ICS staat in voor het poetsen van kantoren , horeca zaken , scholen , studentenhuizen ,... Kan je zelfstandig werken en is vroeg opstaan geen probleem ?
Mario Eeckhout
Kortrijk
Als zorgkundige sta je in voor een correcte en stipte uitvoering van de zorgkundige taken op vlak van hygiëne, zorg, voeding en comfort.
Agilitas
Menen
Voor een chocolaterie in Menen zoeken we een ateliermedewerker die vooral zal in staan voor de inpak van de pralines en andere chocolades.
DT MANAGEMENT & CONSULTING
Kortrijk
Je staat de manager bij in het dagelijks beheer van de verschillende horecadepartementen en de evenementen. Je coacht en stuurt een horecateam.
LANO NV
Harelbeke
Wij gaan op zoek naar een ploegchef voor de afdeling verzending. Je hebt geen problemen om de verantwoordelijkheid op te nemen en een team te leiden.
DE PILOTEN
Kortrijk
Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een ervaren drukker. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines. Daarnaast volg je de kwaliteit op.