Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,098 jobs
M-EXPRESS
Ingelmunster
Hulp bij planning, klantenadministratie en facturatie. Telefonische afpsraken met klanten maken en andere administratieve taken.
De eindejaarperiode is alweer in zicht en alle Action winkels maken zich stilaan klaar voor de drukste maar leukste periode van het jaar.
Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf? Beschik je over een SINE-attest? Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job (op maat…
Delta Light NV
Moorsele
Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale…
Agilitas Izegem
Ingelmunster
Je staat in voor allerhande administratieve taken, van controletaken tot klassement... Ook telefonische klantencontacten schrikken je niet af.
Agilitas
Ardooie +1 location
Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte orderpicker in 2 ploegen. Je zult instaan voor het klaarzetten van bestellingen op maat van de klant.
BIERKASTEEL
Izegem
Je zorgt ervoor dat de keuken proper is tegen dat het keukenteam 's morgens begint. Je bent een gemotiveerde persoon waarop we steeds kunnen rekenen.
Exposure
Roeselare
Als content marketeer zorg je voor goede plannen die correct worden uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van aantrekkelijke berichten die…
THUISVERPLEGING MADDENS MARTINE
Rumbeke
Je beschikt over een brevet of diploma van verpleegkunde. Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit).
colora
Tielt
Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen.