Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,736 jobs
Harvey Nash Gent
Kortrijk
Voor een gerenommeerde speler in de bouw zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot. Vlot communiceren in het Engels, Frans en Nederlands is een must.
Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf? Beschik je over een SINE-attest? Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job (op maat…
KENNISJOBS KORTRIJK
Kortrijk
Voor onze klant in regio kortrijk zijn wij op zoek naar een toonbank bediende 25u. Dagen zullen gepresteerd worden op maandag dinsdag en woensdag.
Hulp bij koude keuken, warme keuken, events, receptie's, in house leveringen… Een zeer variabele job met een variable uurrooster. Je staat in voor de kassa.
ST VINCENTIUS V.V.O.
Kortrijk
U werkt afdelingsoverschrijdend om vanuit uw competenties als ergotherapeut(e) mee te bouwen aan een goede woon-leef en zorgomgeving voor onze bewoners.
Dhr. Emmanuel Vansteelandt
Kortrijk
Niveau non précisé Domaine non précisé. U kan eenvoudige taken en herstellingen uitvoeren aan bussen en gebouwen binnen een groeiend busbedrijf.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Je wordt het aanspreekpunt voor onze patiënten en je biedt logistieke ondersteuning op de dienst waar je terechtkomt. Het maaltijdconcept en het maaltijdaanbod.
Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale…
Mevr. Katrien Folens
Kortrijk
Général 3ème degré Domaine non précisé. Wever en Ducré is een jonge, no-nonsense verlichtingsproducent met hoofdkantoor te Kortrijk.