Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,070 jobs
Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf? Beschik je over een SINE-attest? Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job (op maat…
Delta Light NV
Moorsele
Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale…
Mevr. Houssin
Kuurne
Niveau non précisé Domaine non précisé. Onderhoud en verzorging van pups. Inspringen in de verkoop indien nodig. Het afval afvoeren en vernietigen.
Mevr. Maelfait
Kuurne
Niveau non précisé Domaine non précisé. Voorbereiden van gerechten, wassen en snijden van groenten, dresseren en inpakken van maaltijden.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Mevr. Sofie Zaccaria
Wevelgem
Niveau non précisé Domaine non précisé. Uithalen en klaarzetten van auto- & truckonderdelen met behulp van een orderpicktoestel.
Secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Tot en met 3 oktober 2019. De functie in het kort. Beschik je over technische kennis en vaardigheden op vlak…
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Instaan voor het klaarzetten van de bestellingen. De binnenkomende goederen ontvangen, labelen en op hun juiste locatie…
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
Harvey Nash Gent
Kortrijk
Voor een gerenommeerde speler in de bouw zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot. Vlot communiceren in het Engels, Frans en Nederlands is een must.