Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,724 jobs
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Agilitas
Holsbeek
Voor een winkel in Holsbeek zijn we dringend op zoek naar jobstudenten! ‘s Morgens bereid je de winkel voor op de komst van de klanten.
Leuven
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen, met respect voor afspraken en mensen?
In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Je leert vlot nieuwe zaken bij.
VIB Headquarters
Leuven
VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) verricht baanbrekend onderzoek naar de basis van het leven, gezondheid en ziekte. Je werkt zelfstandig en hands-on.
CONCOR
Leuven
Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes. Je bent verantwoordelijk voor dagelijkse en periodedieke werken.
VIB-KU Leuven Center for Brain & Disease Research
Leuven
Het VIB Centrum voor Hersenonderzoek bestaat uit 18 dynamische onderzoeksgroepen en expertise units met meer dan 300 onderzoekers die de werking van de hersenen…
Agilitas
Wilsele
Voor een sportcomplex in Wilsele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex.
Als winkelbediende is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en…