Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,936 jobs
Met FUN willen we de "one stop party shop" zijn om elk feestje succesvol te maken! FUN is 1 van de leading Vlaamse feest & cadeau retailers met 29 winkels, 1…
Dhr. Klaas Devriendt
Lichtervelde
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor het opnemen van bestellingen, het serveren/afruimen van gerechten en het schenken van wijn.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Met FUN willen we de "one stop party shop" zijn om elk feestje succesvol te maken! FUN is 1 van de leading Vlaamse feest & cadeau retailers met 29 winkels, 1…
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
Agilitas
Ardooie +1 location
Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte orderpicker in 2 ploegen. Je zult instaan voor het klaarzetten van bestellingen op maat van de klant.
Callcenter Customers
Roeselare
Mail je cv en motivatiebrief naar kortrijk.call@ago.jobs of bel 056 85 99 17! Als internationaal contactcenter coach ben je verantwoordelijk voor het uitwerken…
Niveau non précisé Domaine non précisé. Het gezelligste en mooiste terras van Torhout (en omstreken) zoekt een glimlach. De zaal van het restaurant schoonmaken.
Agilitas
Roeselare +1 location
Voor een voedingsbedrijf te Roeselare, zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Aanvullen van verpakkingsmateriaal met transpallet.