Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,355 jobs
Heyaru Engineering
Houthalen-Helchteren
You can gain experience in the development of a new factory for the production of diamonds through a school internship or a professional VDAB internship.
As a Sales Stylist at Levi Strauss & Co. You will have the opportunity to work in an environment where change and ideas are celebrated. Key parts of the role:
Agilitas
Lummen
Voor een klant gelegen in Lummen zijn we op zoek naar een Orderpicker vaste late. Met behulp van een scanner maak je in het magazijn orders klaar voor…
DE BLEUK
Herk-de-Stad
Je staat in voor volgende taken: Motiveren van bewoners tot actieve deelname; Organiseren van zowel zelfstandige, in groep, individuele en gemeenschappelijke…
INTERESTATE
Lummen
Wij zijn een internationaal herkend bedrijf gelegen te Lummen, dat op zoek is naar een gemotiveerd en ambitieus persoon als adminstratief Verantwoordelijke.
GEMEENTEBESTUUR TESSENDERLO
Tessenderlo
Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een uiteenlopend aantal administratieve taken voor verschillende diensten van het lokaal bestuur…
GIVA AUDIOVISUAL TECHNOLOGIES
Paal
Opbouw en afregelen van audiovisuele installaties Onderhoud van geleverde installaties Aftersales support leveren. De installatie configureren en afstellen.
HERBOTS REIZEN
Herk-de-Stad
Reeds meer dan 20 jaar staan wij garant voor een uitmuntende service en een correct reisadvies. Ons professioneel reisagententeam bezocht voor u de hele wereld.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
VINKENBOSCH
Kermt
Op basis van geëigende methodes en technieken zorgen voor het onderhoud van de kamers van de bewoners en van de gemeenschappelijke ruimtes.