Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,316 jobs
Verstraete IML
Maldegem
Welke uitdaging hebben we voor je? Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze vestiging er steeds netjes en tot in de puntjes verzorgd bijligt.
Angelique LIPPENS
Maldegem
Niveau non précisé Domaine non précisé. Kassawerk - onderhoud winkel - aanvullen - etiketteren - beveiligen van goederen - ontvangen van goederen - stockbeheer,…
1ste Winkelbediende (m/v) te Eeklo (filiaal 426). Voor ons filiaal in Eeklo zijn wij op zoek naar een 1ste winkelbediende (25.50u).
DE ZANDLOPER
Maldegem
Opvangen van de kinderen in het initiatief Buitenschoolse Opvang in een warme en familiale sfeer en hen begeleiden door het organiseren van activiteiten.
Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Graag drukte om zich heen heeft.
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
MEUBIS
Maldegem
Meubis, een rasecht familiebedrijf, groeide doorheen de jaren uit tot één van de grootste meubelshops van België en levert ondertussen in meer dan 4 landen in…
Agilitas
Maldegem
Ben je een harde werker met ervaring met de bull, kraan of wiellader of heb je interesse om dit aan te leren? Dan is onderstaande gevarieerde functie zeker iets…
Mevr. Van Maele Katrien
Maldegem
Niveau non précisé Domaine non précisé. Groep INTRO te Maldegem is op zoek naar 4 gemotiveerde arbeiders om de groenploeg te versterken.
Mario Martlé
Maldegem
Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Afwassen en de vaat opbergen.