Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,874 jobs
DenSeCo
Zoersel
(van 18-19u) + zaterdag 18-20u. De ruimtes ventileren en verluchten. Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken.
Voor onze winkel BERSHKA zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
STRADIVARIUS
Wijnegem
Voor onze STRADIVARIUS winkel zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Op basis van een gedetailleerde planning draag je zorg voor de schoonmaak in het ziekenhuis. Je zorgt voor het schoonhouden van het eigen poetsmateriaal.
Agilitas
Malle
Heb jij kassa ervaring en wil je je talenten tonen? Je bedient de kassa (zowel cash als betaalkaart kassa's) en helpt de klanten verder.
Antwerp (city)
Voor onze winkel PULL&BEAR zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is. Komt je dat bekend voor?
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
DCA
Beerse
Klantenbegeleiders staan kopers van appartementen bij tijdens het hele bouwproces. Over keuzes voor afwerkingsmaterialen of de plaatsing van lichtpunten.
Psychiatrisch Centrum Bethanië
Zoersel
Op basis van een gedetailleerde planning draag je zorg voor de schoonmaak in het ziekenhuis. Je zorgt voor het schoonhouden van het eigen poetsmateria.
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…