Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,285 jobs
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (30u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Bakkerij Aernoudt
Gentbrugge +6 locations
Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team dat…
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 9.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen…
Bakkerij Aernoudt
Gentbrugge
Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit: Het beantwoorden van telefoons en mails van klanten. Het beantwoorden van telefoons en mails van winkelmedewerkers.
Agilitas
Ghent
Voor Albert Heijn Ghelamco zjin we op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers die losse dagen in de week en weekends kunnen werken.
Mevr. Isabelle Cordewiner
Ghent
Het schoonmaken van de centrale ruimtes, kantoren en sanitair. Afstoffen, stofzuigen en dweilen van vloeren (met kuismachine). Technicien de surface 24 mois.
colora
Sint-Amandsberg +1 location
Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen.
Origin’O
Ghent
Lorsque vous choisissez Origin’O, vous choisissez 100% bio. Nous travaillons avec des produits purs et maintenons notre empreinte écologique aussi basse que…