Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,630 jobs
Dhr. Engels Ludwig
Ghent
U werkt in een secundaire school in Mariakerke met internaat; We zijn momenteel op zoek naar een schoonmaakster/-er met de volgende taakomschrijving :
Agilitas
Zwijnaarde
Groothandel in medicijnen is op zoek naar magazijnier/orderpicker voor mee te werken aan een groeiend verhaal. Je werk met een hand-scan;
VZW DE LIEVE
Ghent
Voor ons zorghotel in Gent zijn we op zoek naar kamerpersoneel. Je zorgt er voor de bediening in het restaurant en dat onze hotelkamers na vertrek van de gasten…
KPNI BELGIUM
Melle
€13 per uur
Ondersteuning bieden op verschillende social media voor onze opleidingen die we organiseren. De communicatie met onze community bestaat uit:
Mevr. Evelyn
Oosterzele
Niveau non précisé Domaine non précisé. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker m/v. Schuw je geen fysieke arbeid?
Voor onze winkel BERSHKA zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Agilitas
Ghent +1 location
Voor een voorname speler in de logistiek, met een afdeling in de Gentse haven, zoeken wij orderpickers. Je maakt bestellingen klaar voor de klant.
Mevr. Els Matthys
Wetteren
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette…
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
LINK 4 JOBS
Ghent
Voor een mooi hotel in het Gentse zijn we opzoek naar een ervaren receptionist. De reservaties registreren en de bezetting van kamers, appartementen, bungalows,…