Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,839 jobs
Agilitas
Zwijnaarde +2 locations
Groothandel in medicijnen is op zoek naar magazijnier/orderpicker voor mee te werken aan een groeiend verhaal. Aanvullen van machines met producten.
MARIAGAARD- Z. V. LIEFDE KWATRECHT
Wetteren
Het onthaal en het toezicht houden op de leerlingen tijdens pauzes, uitstappen, drukke momenten en in de studieruimte. Toezicht houden op de leerlingen tijdens:
Bel ons op 09 266 75 60 of mail naar jobs@gent.be. Laat de stad door je aderen stromen bij diverse diensten van Stad Gent en OCMW Gent. Wat krijg je van ons?
HUISARTSENPRAKTIJK ELSDRIES
Melle
Je bent het gezicht van de praktijk, het aanspreekpunt van de patiënt en de administratieve hulp van de huisartsen.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Spitaels
Sint-Lievens-Houtem
Een slagersdiploma of ervaring zijn niet vereist. Een job met hoge werkzekerheid. Solliciteer via deze module of neem contact op via 053 63 00 68.
Agilitas DEINZE
Zwijnaarde
Picken met handscan aanvullen van machines met producten **Bedrijfsprofiel:**. Je bent stressbestendig, je werkt kwaliteitsbewust, je bent flexibel, je kan…
Dhr. Philip De Schamphelaere
Merelbeke
Niveau non précisé Domaine non précisé. Poetsen van schoolgebouwen secundair onderwijs op twee vestigingsplaatsen. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
HANSSENS FRANS
Oosterzele
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker m/v. Je helpt mee bij het afvullen van de maaltijden in isothermische dozen.
CGS
Wetteren
Je bent student landmeten (prof.bachelor, ingenieur landmeten, ...). En je kan je 1 à 2 dagen per week vrijmaken om ervaring op te doen in het uitvoeren van…