Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,330 jobs
Eva Noyez
Menen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp help je zowel met de collega's van de logistiek, als met de koks. De ingrediënten doseren en mengen.
Agilitas
Menen
Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker en kan je je flexibel opstellen? Bekijk dan zeker eens deze vacature. Je verpakt het afgewerkte product.
Tina Quicken
Mouscron
Niveau non précisé Domaine non précisé. Forum Jobs is op zoek naar een orderpicker / heftruckchauffeur voor een bedrijf gelegen te Moeskroen.
Extra Group
Wevelgem +2 locations
EXTRA GROUP is een snelgroeiend familiebedrijf met hoofdzetel in Zwevegem en meer dan 40 succesvolle winkels. Op zoek naar een job met iets eXtra?
Agilitas
Menen
Heb jij ervaring als orderpicker? Geef je de voorkeur aan het werken in 2 ploegen? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je werkt met de heftruck.
Johan Scharlaken
Moorslede
Niveau non précisé Domaine non précisé. Hulp bieden bij het algemene keukengebeuren. Voorbereiden van aangepaste maaltijden voor senioren.
SINT-PAULUSCOLLEGE
Wevelgem
Wij zijn op zoek naar een poetshulp voor onze school. Je staat in voor het poetsen van de leslokalen en de gangen. Proper en vlot kunnen werken.
Bright Plus
Menen
Onze klant is een dynamische familiale KMO regio Menen waar enthousiasme, collegialiteit en klantgerichtheid centraal staan. Wie is de ideale Sales Assistant?
€11,31 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Gemeentebestuur Moorslede
Moorslede
Als administratief medewerker bij de cluster cultuur-bib-toerisme (met de nadruk op toerisme) is het takenpakket waarvoor je verantwoordelijk bent zeer…