Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,892 jobs
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Dhr. A. Vanden Broeck
Londerzeel
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je helpt mee bij het dresseren van de borden. Je staat mee in voor het klaarmaken van koude gerechten en schotels.
Deze vacature is voor 18 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?
ATHLON SERVICE CENTER
Aartselaar
Wij zoeken een Chauffeur met rijbewijs B die al de nodige ervaring heeft op de baan. Het halen en wegbrengen van leasingwagens, *.
SCHOLENGROEP 19 DENDER
Berlare
€2.040 per maand
U beantwoordt specifieke vragen van ouders/kinderen/leveranciers/personeelsleden zowel telefonisch, mondeling als per mail. U bereidt de verificatie voor.
LEGAL RECOVERY
Wolvertem
Legal Recovery is een associatie van een 20-tal gerechtsdeurwaarderskantoren. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde werkkracht om het team dossierbeheerders op…
€3.422 per maand
Secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring. Tot en met 21 november 2019. De functie in het kort. Beschik je over technische kennis en vaardigheden op…
Dhr. Dieu Jan
Opwijk
Niveau non précisé Domaine non précisé. U staat in voor de afwas, het onderhoud van machines en materiaal, helpen bij klaarmaken van gerechten, groenten snijden…
Zaventem
Default language Je houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je collega's. De klant is jouw topprioriteit.
Zaventem
Default language Je houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je collega's. De klant is jouw topprioriteit.