Vdab jobs in Nandrin

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 8 jobs
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
Liège Select
Alleur
En tant que vendeur comptoir employé polyvalent vous serez en charge de: L'accueil le conseil et la vente au comptoir ? Les commandes de transports pièces () ?
ECOLE FONDAMENTALE COMMUNALE CASCOGNIERS
Vottem
Je geeft lessen Nederlands in het lager onderwijs in onze immersieschool. Je beschikt over een diploma als leerkracht. Loon en voordelen volgens barema.
Grâce-Hollogne
Voor onze klant gelegen in Grâce-Hollogne zoeken wij een gemotiveerde arbeider die voor een sterk groeiend merk wilt meewerken in de nieuwe vestiging.
Mail je cv en een kopie van het gevraagde diploma naar jobs@hasselt.be. We houden je op de hoogte per mail. Heb jij een groot hart? Valt er iets te vieren?
Werk je graag in de verkoop en draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, lees dan zeker verder. Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een bloemen-…
Pour un magasin de la région de Marche-en-Famenne, nous recherchons un réassortisseur expérimenté. Une première expérience dans le rayon fruits et légumes est…
Apply instantly
Liège (city)
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je tweetalig Nederlands-Frans? Dan is deze job perfect voor jouw! Heb je de perfecte job nog niet gevonden?
Apply instantly
» Post your CV - It only takes a few seconds