Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Neerpelt

Page 1 of 747 jobs
Stad Lommel
Lommel
Integer, loyaal en kwaliteitsvol werken. Zelfstandig en in team werken. Ervaring bij een financiële dienst is een pluspunt.
Agilitas
Pelt
Voor een bakkerij in Pelt zijn wij op zoek naar jobstudenten winkelbediendes (18+)voor het weekend: Je wordt tewerkgesteld in de bakkerij als verkoopsmedewerk…
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
MS Schippers
Lommel
Zorg jij voor kwaliteit op tijd bij onze klant? Bij Schippers verkopen we meer dan 20.000 (!). Verschillende producten en het aanbod is alleen maar groeiende.
STAD HAMONT-ACHEL
Hamont-Achel
€1.943 - €2.944 per maand
Je staat in voor het algemeen onderhoud van het openbaar groen. Je bent bereid je handen uit de mouwen te steken en mee te werken aan het beheer van onze stad.
Orderpicker centraal magazijn te Overpelt/ Hamont. Voor ons distributiecentrum te Overpelt en Hamont zijn wij op zoek naar orderpickers.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
VAESEN
Pelt
Afhaalbonnen maken Leverbonnen maken Telefoons behandelen Afrekenen met particulieren klanten Offertes maken. Telefonische oproepen ontvangen Klanten informeren…
SCHILDERWERKEN BASTIAENS
Pelt
Voor onze verfwinkel in Pelt zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoper/verkoopster van verf & behang voor onmiddelijke indiensttreding.
De eindejaarperiode is alweer in zicht en alle Action winkels maken zich stilaan klaar voor de drukste maar leukste periode van het jaar.