Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,463 jobs
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Agilitas
Holsbeek
Voor een winkel in Holsbeek zijn we dringend op zoek naar jobstudenten! ‘s Morgens bereid je de winkel voor op de komst van de klanten.
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Mevr. Els Martens
Tielt-Winge
Campus Dommelhof wil zorg, gezondheid ontmoeting en ontspanning op een natuurlijke wijze integreren in haar zorgdorp voor senioren.
Agilitas
Tienen
€30 per uur
Ben je op zoek naar een job als winkelmedewerker in een grootwarenhuis voor food, non-food, multimedia en vers ? Wil je werken in Tienen?
Run4Medical
Scherpenheuvel
Als Hoofd bewonerszorg in een woonzorgcentrum maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur.
€1.892 - €2.603 per maand
Wat houdt de job in? Je bent verantwoordelijk voor de materiaalverwerking in de bibliotheek: Terugzetten van ingeleverde materialen, kaften van nieuwe boeken,…
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van zorgkundige taken (hygiënische verzorging, helpen bij inname medicatie,…) onder toezicht van…
colora
Aarschot
Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen.