Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 523 jobs
Agilitas
Veurne
Een koekjesbedrijf in Veurne zoekt inpakkers. Kennis van de Franse taal. Je komt terecht in een familiaal KMO.
Dhr. Debouver Rik
Koksijde
Bedienen van de klanten aan de toonbank + dagelijks onderhoud en poetsen. Technique 2ème degré Education physique et sport.
ID aan Zee
Koksijde
Voor ons restaurant-tea room zoeken we een ernstige kandidaat voor het onderhoud van de zaal, keuken, ramen poetsen,... Je kan proper en zelfstandig werken.
NOBLE CHOCOLATES
Veurne
Je ondersteunt het Noble-team op verschillende manieren: Ondersteuning met planning door o.a. Verwerken van administratieve lijsten gelinkt aan productie, stock…
Agilitas
Koksijde
Een Kledingzaak te Koksijde zoekt 2 winkelmedewerkers voor 24u/week. Heb je een passie voor mode en ben jij de klantvriendelijkheid zelve ?
Koen Declerck
Veurne
De begeleiding van ouderen bij de verplaatsing van en naar het dagcentrum; Het bedelen, klaarmaken en toedienen van maaltijden; 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. INGHELBRECHT CHRISTEL
Ostend
Niveau non précisé Domaine non précisé. We zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Met de glimlach bedien je de klanten in de bakkerij.
HUIZE MARIA TROOST
Veurne
Een gemotiveerde medewerker (m/v) die instaat voor de zorg van dementerende en hulpbehoevende bejaarden in ons woonzorgcentrum. 1 op 2 weekends werken.
Agilitas
Ostend
Voor het bedrijf Daikin zijn we op zoek naar productiemedewerkers. Ziet u een job in de productie zitten? Voor een Job bij Daikin is voorkennis niet nodig!
Agilitas
Ostend
Als winkelbediende werk je aan de kassa, vul je de rekken en zorg je ervoor dat de winkel tot in de puntjes in orde is. Schenk elke klant een brede glimlach.