Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 486 jobs
Agilitas
Koksijde +1 location
Een Kledingzaak te Koksijde zoekt 2 winkelmedewerkers voor 24u/week. Heb je een passie voor mode en ben jij de klantvriendelijkheid zelve ?
Hou je van poetsen en schoonmaken? Zijn orde en netheid jouw tweede natuur? En heb je een hart voor mensen? Dan is de job als huishoudhulp dienstencheques bij…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Peter Leuridan
Nieuwpoort
U bezit kennis van vzw boekhouden en doet de boekhouding van beide organisaties. U staat mee in voor het onthaal (mondeling, telefonisch) in CAR Elora.
Deze vacature is voor 30 uur per week. Ben je dol op mode, lingerie en zoek je een baan in de retail, ben je daarnaast een gepassioneerd verkoper?
Dhr. Patrick Borgonie
Koksijde
Niveau non précisé Domaine non précisé. Wij zoeken een gemotiveerde kracht die kan meehelpen in de keuken. We zijn een restaurant met een klassieke keuken.
James Timperman
Nieuwpoort
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je reinigt de gemeenschappelijke delen van residenties in de regio Nieuwpoort - Middelkerke - Oostende.
LE BI'STRONOME
Koksijde
VOOR ONS RESTAURANT TE ST IDESBAALD ZIJN WE OP ZOEK NAAR VERSTERKING VOOR ONS GOEDE TEAM Hoe ziet jouw dag bij Le Bi 'Stronome eruit?
Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Boodschappen doen (af en toe) *.
DE PILOTEN
Nieuwpoort
Voor een vastgoedkantoor in Nieuwpoort zoeken we een onthaal en administratieve collega. Je bent vriendelijk, goed gestructureerd en staat stevig op je benen.