Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 3,400 jobs
Agilitas
Ardooie +1 location
Wij zijn op zoek naar een resultaatgerichte orderpicker in 2 ploegen. Je zult instaan voor het klaarzetten van bestellingen op maat van de klant.
Mevr. Hellebuyck Joke
Tielt
Niveau non précisé Domaine non précisé. Instaan voor het onderhoud van de lokalen en het gebouw: Lokalen, slaapzalen en burelen poetsen (vloer, stof, ...).
Delta Light NV
Moorsele
Delta Light®, dat in 1989 door zaakvoerder en ontwerper Paul Ameloot werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale…
Vulkoprin
Tielt
Je bent een productiemedewerker in de polyurethaan afdeling. Op de werkpost waar wij veiligheidspoortjes produceren, sta je in voor het monteren van de poortjes…
colora
Tielt
Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen.
Dhr. Van Hulle Jeroen
Tielt
Niveau non précisé Domaine non précisé. Wij zijn op zoek naar een polyvalente arbeider voor grond- en wegeniswerken. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Sofie Doom
Meulebeke
Niveau non précisé Domaine non précisé. Heb jij eenpassie voor orde en netheid en poetsen? Hou je ervan om zelfstandig te werken en inititiatief te nemen?
Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf? Beschik je over een SINE-attest? Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job (op maat…
M-EXPRESS
Ingelmunster
Hulp bij planning, klantenadministratie en facturatie. Telefonische afpsraken met klanten maken en andere administratieve taken.
Als onderhoudsmedewerker ben je bij Sova-Plastics een uiterst belangrijke schakel om het productie en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen: