Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,797 jobs
JACOPS NV is pionier in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Mede dankzij jouw inzet kunnen binnenkort zowel particulieren als bedrijven gebruik maken van een…
Agilitas
Oudenaarde
Je staat in voor de opmaak van verkoopfacturen. Je neemt daarnaast de volledige administratie van de buitenlandse klanten op.
casteels julien
Ronse
Niveau non précisé Domaine non précisé. Het poetsen van een restaurant. Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchten.
Mevr. Ann Clement
Kluisbergen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor: Het klaar stellen en opruimen van het restaurant.
LAPIS LAZULI
Oudenaarde +1 location
Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige…
Deze vacature is voor 18 uur per week. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.
Jobfixers Industry Noord
Oudenaarde
Voor onze klant te Oudenaarde zijn we op zoek naar een medewerkster in de slagerij afdeling, jou dagelijks takenpakket ziet er als volgt uit:
JANSSENS EN JANSSENS
Oudenaarde
Laden en lossen van vrachtwagens met heftruck *. 100 % klantentevredenheid is jouw ambitie *. Je beschikt over een goede gezondheid en bent in staat om fysieke…
Jobfixers Industry Noord
Oudenaarde
Voor een moderne bakkerij te Oudenaarde zijn we op zoek naar een student(e) dit voor te werken tijdens de week. Van 07u00 tot 13u00, dagen zelf te kiezen!
HEUVELHEEM
Oudenaarde
€19 per uur
Heuvelheem is een VZW die ondersteuning biedt aan personen met een beperking en hun netwerk op verschillende levensdomeinen. Je kan omgaan met stres.