Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,582 jobs
Agilitas
Oudenaarde
Zijn een tompouce, eclair en een zwaantje jou niet onbekend? Dan ben jij misschien wel de geknipte winkelbediende voor deze gekende bakkerij regio Oudenaarde!
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
Als logistiek medewerker in onze Aluminium afdeling ben je verantwoordelijk voor het beheer van ons magazijn. Je houdt alles administratief bij (checklist,..).
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 9.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen…
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Agilitas
Oudenaarde
U staat in voor het klaarmaken van de bestellingen aan de hand van een bestelbon. Het omvat een groot assortiment aan artikelen: Je beschikt over een rijbewijs.
Je stimuleert alle medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen.
A & S SOLUTIONS
Oudenaarde
Www.ivla.be - is een coördinerend orgaan dat aan de participerende gemeenten een totaaloplossing aanbiedt wat betreft het logistieke beheer van de verschillende…
HOME HEALTH PRODUCTS
Oudenaarde
Ik ben op zoek naar een koerier die wil meehelpen om de levenskwaliteit van chronische pijnpatiënten te verbeteren.
Willy Naessens Group
Wortegem-Petegem
Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole.