Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,140 jobs
casteels julien
Ronse
Niveau non précisé Domaine non précisé. Het poetsen van een restaurant. Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchten.
Mevr. Ann Clement
Kluisbergen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor: Het klaar stellen en opruimen van het restaurant.
Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Instaan voor het onderhoud van de woning en mogelijks strijk.
Deze vacature is voor 18 uur per week. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.
LAPIS LAZULI
Oudenaarde
Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige…
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Oudenaarde
JACOPS NV is pionier in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Mede dankzij jouw inzet kunnen binnenkort zowel particulieren als bedrijven gebruik maken van een…
Agilitas
Brakel +1 location
Heb je graag dat alles er netjes bij ligt? Poets je liever in een school? Dan is deze opdracht misschien iets voor jou!
Agilitas
Oudenaarde
Je staat in voor de opmaak van verkoopfacturen. Je neemt daarnaast de volledige administratie van de buitenlandse klanten op.
'T NEERHOF
Brakel
*Verras, verbind en bouw aan je carrière bij Vulpia!***. ’t Neerhof in Brakel is een woon- en zorghuis dat deel uitmaakt van Vulpia, een Belgisch bedrijf actief…