Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Roosdaal

Page 1 of 1,940 jobs
Snacks Bosteels
Liedekerke
U bent gemotiveerd en een teamplayer. Ervaring in een nachtploeg is een pluspunt.
Snacks Bosteels
Liedekerke
Zorgen voor een vlotte werking van de nacht. U heb een duidelijke zin voor verantwoordelijkheid en bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.
Dorien Segers
Sint-Martens-Lennik
Niveau non précisé Domaine non précisé. Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmedewerker (20u) voor de onderhoud van onze schoolgebouwen.
colora
Ninove +1 location
Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen.
Syntra Midden-Vlaanderen
Asse
Samen met je collega’s sta je in voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten…
Je zal binnen een bepaalde Business Unit meewerken aan de dagdagelijkse administratie van het Sociaal Secretariaat. Je hebt een goede kennis van Word en Excel.
Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug.
Openbare bibliotheek Ternat
Ternat
€1.969 - €2.674 per maand
De leners op een klantvriendelijke manier wegwijs maken doorheen de diensten van de bibliotheek - instaan voor een zorgvuldige en evenwichtige collectievorming…
De eindejaarperiode is alweer in zicht en alle Action winkels maken zich stilaan klaar voor de drukste maar leukste periode van het jaar.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…