Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,940 jobs
Winkelbediende (m/v) te Roeselare (filiaal 410). Voor ons filiaal in Roeselare zijn we op zoek naar een winkelbediende (25,50u/week).
Eva Noyez
Menen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp help je zowel met de collega's van de logistiek, als met de koks. De ingrediënten doseren en mengen.
FRAXINUS
Roeselare
Sorteren controleren en bewerken van laserwerk, plooiwerk… *. Profielen zagen voor de lasafdeling en de freesafdeling, stockage bijhouden.
Gemeentebestuur Moorslede
Moorslede
Als administratief medewerker bij de cluster cultuur-bib-toerisme (met de nadruk op toerisme) is het takenpakket waarvoor je verantwoordelijk bent zeer…
Agilitas
Menen
Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker en kan je je flexibel opstellen? Bekijk dan zeker eens deze vacature. Je verpakt het afgewerkte product.
GRIVAN FRESH
Izegem
U staat in voor de bereiding van online bestelde maaltijdsalades,alsook het verkopen van groenten en fruit,rauwkostsalades,fruitsalades....
FRAXINUS
Roeselare
Je zal de rechter- (én linker)hand zijn van de productieleider en je leert al zijn taken van dichtbij kennen. Je bouwt de machine en installaties mee uit met de…
SCHOLENGROEP Mandel en Leie
Roeselare
Model 2 goed gedrag en zeden, lichamelijk geschiktheid attest zie personeelsgebonden competenties in bijlage.
Annelies Tessier
Roeselare
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor het poetsen en onderhouden van diverse bedrijfslocaties : Je start iedere morgen om 6u.
ONZE KINDEREN
Rumbeke
Je staat in voor het poetsen van de leefruimtes van woningen waar jongeren begeleid samen leven. Onderhouden, schoonmaken van ruimtes, zoals o.a.