Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Steenokkerzeel

Page 1 of 2,392 jobs
Agilitas
Kampenhout
Voor een dynamisch bedrijvencentrum in Kampenhout zoeken wij een Poetshulp . Eventueel wat administratieve taken ( optioneel). Deeltijdse functie (20 -24 uur).
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Mevr. patricia eyckmans
Zaventem
Général 3ème degré Domaine non précisé. Wij zoeken een gemotiveerde medewerker/ster 28/35 uur voor Louis Delhaize Zaventem Airport :
Are you eligible to work under an IBO contract (Individuele BeroepsOpleiding via VDAB or Actiris)? Sogeti offers you a unique opportunity to follow a few weeks…
Brussels Airport
Autogrill F&B North West Europe maakt deel uit van de internationale groep Autogrill, en is de nummer één in Food & Beverage en Retaildiensten voor reizigers.
Joeri Peemans(0496486557)
Boortmeerbeek
Général 3ème degré Domaine non précisé. Als Grafisch Administratief Medewerker voor neem je een tweedelige uitdaging voor jouw rekening:
FEDASIL OPVANGCENTRUM ZAVENTEM
Zaventem
€2.030 per maand
Een correct onthaal bieden aan de bewoners en bezoekers en waken over het intern reglement en de veiligheid in het centrum.
Houdt van teamwerk en communiceert op een open en eerlijke manier met je collega's. De klant is jouw topprioriteit. Fysiek werk schrikt je niet af.
Vous êtes à la recherche de travail varié avec beaucoup de contact avec les clients? Alors un emploi en tant qu’employé de magasin chez Lidl vous correspond…
Dhr. Bayo Owa
Zaventem
Als Financieel administratief bediende Belgium ben jij verantwoordelijk voor: Nieuwe klanten opmaken in het systeem. Alles stroomlijnen naar de huisregels.