Vdab jobs in Tournai Orcq

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 202 jobs
Kortrijk Call
Tournai
Pour un client dans la région de Tournai, nous recherchons des collaborateurs call center appels entrants. Vous répondez aux questions techniques entrantes.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Mevr. sahan huru
Pecq
Voor onze vestiging in Pecq hebben we een administratief medewerker nodig je staat in voor de dagdagelijkse papierenwinkel, personeelsadministratie,…
Nadège Vandenberghe
Tournai
Volgende zaken behoren tot het takenpakket: Opbouwen en afbreken van standen, in binnen en buitenland. Zorgen voor opbouw van de verlichting.
Dhr. Stockmans Patrick
Tournai
Opbouwen en afbreken van standen, zowel op de werkvloer als op enkele beurzen in het buitenland; Zorgen voor opbouw van de verlichting; 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Sharon Denys
Mouscron
Ik ben op zoek naar een administratief medewerker productieplanning voor een internationale firma. Je organiseert hierbij het transport van de goederen op basis…
Extra Group
Mouscron
EXTRA GROUP is een snelgroeiend familiebedrijf met hoofdzetel in Zwevegem en meer dan 40 succesvolle winkels. Op zoek naar iets eXtra? Wat doet eXtra voor jou?
Mevr. Ann Clement
Kluisbergen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp ben je verantwoordelijk voor: Het klaar stellen en opruimen van het restaurant.
Select Services Kortrijk
Marquain
Voor de vacature van Export Coördinator te Doornik bieden we volgend takenpakket aan: Je bent het direct aanspreekpunt voor klanten en leveranciers.
Mevr. Huyzentruyt
Mouscron
Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een young potential met ambitie. Je bent de spilfiguur tussen productie, de kwaliteitsdienst en de…