Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Trooz

Page 1 of 9 jobs
Sluit u aan bij een ambitieus en dynamisch team. JOSKIN is op zoek naar een. Gemotiveerde medewerker (M/V) met affiniteit voor de landbouw.
SUEZ BELGIUM
Grâce-Hollogne
Assurer l'exécution d'activités payroll variées et spécialisées au sein du département ressources humaines. Pour ce faire, vous travaillez en collaboration avec…
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
&Work
Romsée
Een afgeronde MBO-/HBO-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig. Bij voorkeur minimaal één jaar relevante werkervaring (schoolverlaters mogen ook reageren).
CORETEC INVOICING
Angleur
Je bent verantwoordelijk voor het beheer van een portefeuille van Business klanten en het monitoren van zakelijke kansen. En beheersing van een **CRM**.
ECOLE FONDAMENTALE COMMUNALE CASCOGNIERS
Vottem
Je geeft lessen Nederlands in het lager onderwijs in onze immersieschool. Je beschikt over een diploma als leerkracht. Loon en voordelen volgens barema.
Grâce-Hollogne
Voor onze klant gelegen in Grâce-Hollogne zoeken wij een gemotiveerde arbeider die voor een sterk groeiend merk wilt meewerken in de nieuwe vestiging.
24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN
Liège (city)
Voor een gerenommeerde klant gelegen te Luik zijn wij opzoek naar een chauffeur die in het bezit is van een geldig rijbewijs C of CE voor het ophalen van afval,…
Liège (city)
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je tweetalig Nederlands-Frans? Dan is deze job perfect voor jouw! Heb je de perfecte job nog niet gevonden?
Easy apply
» Post your CV - It only takes a few seconds