Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,245 jobs
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de productie, logistiek en…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 9.000 medewerkers die op hun beurt de glimlachen…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als Assistent Winkelverantwoordelijke bij Action ben je de rechterhand van de winkelverantwoordelijke.
KINDEROPVANG HET KIKKERTJE
Oostkamp
Wij zijn een groep van 5 kinderdagverblijven die op zoek zijn naar een vlinder. Een vlinder betekent dat je ziekte en verlof opvangt van de andere…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
T PAMPERTJE
Oostkamp
Begeleiden en de dagdagelijkse verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar in huishoudelijke sfeer. We zijn op zoek naar een sociaal en gedreven persoon, die…
Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust
Zeebrugge
De DAB loodswezen (www.loodswezen.be) zorgt voor het vlot en veilig loodsen van zeeschepen van en naar de Vlaamse havens. Je verzamelt en verwerkt informatie:
ONZE LIEVE VROUWECOLLEGE
Assebroek
U haalt de peutertjes op in de eetzaal om 12:00 uur. U gaat met de peutertjes naar het toilet, helpt ze met uitkleden en legt ze in hun bedje.
MAD MONKEY STUDIO'S
Oostkamp
Mad Monkey Studio’s is een audiovisueel productiehuis met een sterke focus op de non-profit: Wij bieden een totaalconcept aan van opname tot eindproduct.
Hotel en toerismeschool Spermalie
Bruges
Wij zoeken voor dit schooljaar een opvoed(st)er voor het meisjesinternaat van onze school. Na het einde van de lessen om 17 u.