Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Wanze

Page 1 of 8 jobs
Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek?
Grâce-Hollogne
Voor onze klant gelegen in Grâce-Hollogne zoeken wij een gemotiveerde arbeider die voor een sterk groeiend merk wilt meewerken in de nieuwe vestiging.
Agilitas Tongeren
Heers
Als student heb je verschillende taken = - opruimen & onderhouden van de winkel - aanvullen van de rekken - klanten verder helpen **Bedrijfsprofiel:**.
Mevr. Ils Neskens
Heers
In teamverband met verpleegkundigen en andere verzorgenden een volwaardig thuismilieu voor de bewoners scheppen waar optimale hulp en verzorging gekoppeld wordt…
Foyer De Lork VZW - Berkenhof
Heers
Zorg voor een propere en hygiënsiche omgeving voor onze bewoners -hulp bij maaltijdgebeuren -zorg voor een huiselijke sfeer en gezelligheid.
Werk je graag in de verkoop en draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, lees dan zeker verder. Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een bloemen-…
Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijf dat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met de kwaliteit van een selectiebedrijf.
Pour un magasin de la région de Marche-en-Famenne, nous recherchons un réassortisseur expérimenté. Une première expérience dans le rayon fruits et légumes est…
Express apply
» Post your CV - It only takes a few seconds