Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,765 jobs
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.
Dhr. Engels Ludwig
Ghent
U werkt in een secundaire school in Mariakerke met internaat; We zijn momenteel op zoek naar een schoonmaakster/-er met de volgende taakomschrijving :
Voor onze winkel BERSHKA zijn wij op zoek naar een verkoper/verkoopster waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Mevr. Nancy Sterck
Aalst
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van het restaurant. Je poetst de vloer, de bar en de toiletten.
VZW DE LIEVE
Ghent
Voor ons zorghotel in Gent zijn we op zoek naar kamerpersoneel. Je zorgt er voor de bediening in het restaurant en dat onze hotelkamers na vertrek van de gasten…
Mevr. Evelyn
Oosterzele
Niveau non précisé Domaine non précisé. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste keukenmedewerker m/v. Schuw je geen fysieke arbeid?
Agilitas
Zwijnaarde
Groothandel in medicijnen is op zoek naar magazijnier/orderpicker voor mee te werken aan een groeiend verhaal. Je werk met een hand-scan;
Je beantwoordt de interne en externe vragen zowel per mail als telefonisch en je geeft correcte informatie. Het verwerken van interne bestelaanvragen en opmaken…
Mevr. Els Matthys
Wetteren
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette…
Agilitas
Ghent +1 location
Voor een voorname speler in de logistiek, met een afdeling in de Gentse haven, zoeken wij orderpickers. Je maakt bestellingen klaar voor de klant.