Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,379 jobs
Agilitas
Handzame
Voor een groeiend bedrijf in Handzame zijn wij op zoek naar een orderpicker voor het laden en lossen van vrachtwagens en daarnaast ook magazijnswerk te doen.
Eva Noyez
Menen
Niveau non précisé Domaine non précisé. Als keukenhulp help je zowel met de collega's van de logistiek, als met de koks. De ingrediënten doseren en mengen.
Agilitas
Comines-Warneton
Hou jij van de toeristische sector? Is orde en netheid jou 2de natuur? Kan je overweg met administratieve taken? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken!!
Regiotalent
Kortemark
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER MOBILITEIT C1-C3, halftijds Uitvoeren van administratieve handelingen. Administratieve ondersteuning bieden aan de entiteit Dit omvat…
Dhr. Wim Callewaert
Roeselare
Niveau non précisé Domaine non précisé. U staat in voor het bestellen van klanten in de slagerij op kalmere momenten helpt u in het atelier (geen ervaring nodig…
Johan Scharlaken
Moorslede
Niveau non précisé Domaine non précisé. Hulp bieden bij het algemene keukengebeuren. Voorbereiden van aangepaste maaltijden voor senioren.
Roeselare
Winkelbediende (m/v) te Roeselare (filiaal 410). Voor ons filiaal in Roeselare zijn we op zoek naar een winkelbediende (25,50u/week).
Gemeentebestuur Moorslede
Moorslede
Als administratief medewerker bij de cluster cultuur-bib-toerisme (met de nadruk op toerisme) is het takenpakket waarvoor je verantwoordelijk bent zeer…
Roeselare
Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden.
Slagerij Dugardeyn
Roeselare
Voor onze slagerij in Roeselare zijn we nog op zoek naar flexijob winkelmedewerkers. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.