Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,677 jobs
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (1 jaar), voltijds of deeltijds, met kans op verlenging. Je kijkt templates na op hun correctheid.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
CONSERVATORIUM MUZIEK WOORD DANS
Leuven
In het kader van het artistiek pedagogisch project van de school allerhande administratieve, financiële en logistieke ondersteunende taken voorbereiden en…
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
BURGER KING LEUVEN
Leuven
Als lid van ons team draag je actief bij aan de goede werking van het restuarant. Als veelzijdig teamlid ben je in staat om verschillende uitdagingen aan te…
Om ons verkoopteam in Leuven te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
With our global presence, brands and business within our mission,bringing health through food to as many people as possible; De missie van Danone is:
Voor onze winkel MASSIMO DUTTI zijn wij op zoek naar een fashion advisor waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Hart Leuven is een middelgroot ziekenhuis (287 bedden) met een brede activiteit in het centrum van de stad. Verricht zowel logistiek als verzorgend werk indien…