Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,032 jobs
ERA Belgium nv
Knokke
Je bent het aanspreekpunt van onze klanten op kantoor en telefonisch. Je ondersteunt ons bij de aanmaak van verhuur- en verkoopdossiers aan.
Flamant is in België, maar ook in het buitenland, bekend om zijn interieurinrichting en – concepten. Het bedrijf werd in 1979 opgericht en is sinds 2007 zelfs…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Mevr. Annelies
Knokke-Heist
Niveau non précisé Domaine non précisé. Voor een klein restaurant (40 plaatsen) zijn we op zoek naar een klantvriendelijke medewerker / kelner.
Veronique Vergucht
Knokke-Heist
Niveau non précisé Domaine non précisé. Logistiek medewerker in een voorziening voor jeugdzorg (Kleine Dennen). Technicien de surface 6 mois.
Côte Belge
Knokke-Heist
Barfood, gastronomische gerechten en klassiekers gaan bij Bar- Bistro Côte Belge te Ramskapelle (Knokke-Heist) hand in hand.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als Assistent Winkelverantwoordelijke bij Action ben je de rechterhand van de winkelverantwoordelijke.
LC Company
Zeebrugge
Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega die hoofdzakelijk tewerkgesteld wordt in het magazijn en in de productie, daarnaast…
Heidi Blancke
Bruges
Schoonmaker / schoonmaakster gezocht voor regio Brugge : Technicien de surface 24 mois. Général 3ème degré Enseignement général secondaire.
Brasserie Rubens
Knokke
Houd je van de grandeur die Brasserie Rubens uitstraalt? Ben je een positieve teamplayer die graag gasten bedient of hun favoriete drankjes klaarmaakt?