Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 2,358 jobs
Agilitas
Groot-Bijgaarden +3 locations
€28 per uur
Bent u gebeten door mode en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de persoon die wij zoeken! Voor een kledingzaak in Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een…
Analyser les possibilités de réinsertion professionnelle, en concertation avec les partenaires concernés comme les médecins généralistes, les médecins du…
Dhr. Arits
Dilbeek
Als zorgkundige sta je in voor een correcte uitvoering van de zorgkundige taken op vlak van hygiëne, zorg, voeding en comfort. Je creëert een positieve sfeer.
Agilitas ASSE
Groot-Bijgaarden +1 location
€28 per uur
U zorgt samen met je collega’s voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.
Agilitas DEINZE
Asse
Als jobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel ernetjes bijligt en dat de klanten op een vriendelijke manier worden verdergeholpen.
Cultuurcentrum Strombeek
Strombeek-Bever
Cultuurcentrum Strombeek Grimbergen is het kloppende hart voor regionale kunst- en cultuurbeleving in de noordrand van onze hoofdstad.
Regiotalent
Strombeek-Bever
Receptie, onthaal van cliënten, telefonisch contact, administratieve taken, beheer agenda, ondersteuning juridische medewerkers.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Je staat in voor de verzending van patiëntenstalen naar andere laboratoria of in het kader van studies. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van analyse…
€12,11 per uur
Hou je van poetsen en schoonmaken? Dan is de job van huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp jou op het lijf geschreven! Je doet de was en strijk.