Post your CV - It only takes a few seconds

Vdab jobs in Zemst

Page 1 of 3,017 jobs
Je zal binnen een bepaalde Business Unit meewerken aan de dagdagelijkse administratie van het Sociaal Secretariaat. Je hebt een goede kennis van Word en Excel.
Partena Jobs
Mechelen
Partena Dienstencheques is in volle groei. Excellente kwaliteit en uitmuntende klantenservice, daar wil onze dienst elke dag garant voor staan.
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je verzamelt de bestellingen van onze winkels in het magazijn en stapelt ze snel en correct op paletten.
ShopWeDo.com
Mechelen
Voor onze e-commerce logistiek zijn wij op zoek naar een extra magazijnier voor de late shift van 15u30 – 0u. Nauwkeurige orderpicking met onze eigen software.
Wat je bij ons gaat doen. Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en updaten van lijsten. Je voert leveringscontroles uit en je levert de voertuigen af aan…
Agilitas
Willebroek +1 location
Zin om erin te vliegen? Solliciteer dan meteen voor een toffe job bij Mazda! Als orderpicker bij Mazda werk je in twee ploegen (vroeg/laat) en kan je…
Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Rudy Van de Perre
Zemst
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je zorgt ervoor dat de klant tevreden is na zijn bezoek aan onze winkel. Je zoekt voor elke klant een gepaste oplossing.
Voor onze winkel MASSIMO DUTTI zijn wij op zoek naar een fashion advisor waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.