Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,241 jobs
Mevr. Marsili Sabrina
Zonhoven +3 locations
Niveau non précisé Domaine non précisé. Je staat in voor het dagelijks onderhoud van burelen en sociale lokalen in regio Zonhoven. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Agentschap Wegen en Verkeer
Hasselt
Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden. Je bent de draaischijf van het secretariaat van de…
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je verzamelt de bestellingen van onze winkels in het magazijn en stapelt ze snel en correct op paletten.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Voor onze winkel ZARA zijn wij opzoek naar een verkoper/ verkoopster, waarvan de belangrijkste taak het helpen van onze klanten is.
Agilitas
Heusden-Zolder
Je staat in voor het samenstellen van pakketten medicatie voor productiefirma's. Je kan correct rekenen en foutloos werken. Een functie met een aangepast loon.
Agilitas
Houthalen +1 location
Wil jij aan de slag als student (met lesvrije dagen) bij Action Houthalen? Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen. Je hebt oog voor detail.
Agilitas
Lummen
Voor een klant gelegen in Lummen zijn we op zoek naar een Orderpicker vaste late. Met behulp van een scanner maak je in het magazijn orders klaar voor…
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Mevr. Vanlee Michelle
Heusden-Zolder
Niveau non précisé Domaine non précisé. Witti Group = Gewapend met een onuitputtelijk creatief vermogen zet Witti de meest uiteenlopende ideeën om naar…