Post your CV - It only takes a few seconds

Veilige Thuis jobs

Page 1 of 153 jobs
Jumbo Supermarkten
Antwerp (city)
Voel jij je helemaal thuis in de rol van avontuurlijke pionier? Je hebt ervaring met geldstromen en je beheert deze op veilige wijze.
Ilke Vanbaelen
Zaventem
Je creëert voor hen een veilige omgeving met veel structuur. Je ziet graag kinderen en wil hen bij jouw thuis opvangen in een huishoudelijke sfeer.
azgroeninge
Belgium
€4 per uur
In onze organisatie staat kwaliteitsvolle en veilige zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Az groeninge is, samen met de ziekenhuizen van Deinze,…
Verder beheert het de infrastructuur en gronden, leidt het schepen door veilige waters en zorgt het wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.
Samen met je collega’s creëer je in het woonzorgcentrum een warme en veilige woon- en leefomgeving voor de bewoners. Wat doe je als verpleegkundige?
Evelyn Neirinck
Ghent
Als liftinspecteur zorg jij er elke dag voor dat mensen op een veilige manier liften kunnen gebruiken. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de verschillende…
Mevr. Katrien Dessein
Anzegem
€20,16 per uur
Tewerkstelling bij je thuis als onthaalouder/kinderbegeleider -Kinderbegeleiders die bij een dienst aangesloten zijn, hebben een bijzonder statuut.
Voel jij je thuis in een technische omgeving? Siemens staat in voor de veilige, flexibele en efficiënte distributie van laag- en middenspanningsstroom.
Antwerp (city)
Je mag autonoom en tijdsonafhankelijk werken – zelfs af en toe van thuis uit of op locatie als dat beter uitkomt. Weg van de weg, meer goederen op het spoor.
Je verricht poetswerk bij bejaarden thuis - Je werkt huishoudtaken op een zelfstandige, nauwgezette en georganiseerde manier af - Je past de instructies rond…