Vendeuse jobs in Kermt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 100 jobs
Dhr. Danny
Hasselt
Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Bedrijfsprofiel Zara biedt de nieuwste trends in mode voor dames, heren en kinderen.
Mevr. Windmolders
Herk-de-Stad
Vendeur en alimentation générale 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Et… puisque vous adorez nos magasins et produits, vous bénéficiez d'une réduction sur vos achats dans les magasins Kruidvat de Belgique.
Dhr. Rik De Bruycker
Beringen
U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten…
Women 'Secret
Genk
Women'Secret est une marque spécialisée en lingerie, lingerie de nuit, accessoires et maillots pour la femme actuelle. Une marque créée par et pour les femmes.
Sara Gielen
Zonhoven
OPUS ZOEKT EEN VERKOPER VOOR TUINMEUBELEN EN MATERIALEN REGIO ZONHOVEN VOOR OPUS U kan de volgende taken uitvoeren in uw / deze nieuwe job:
Ellen Denies
Hasselt
Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter,…
Dhr. Jasper Van Cann
Hasselt
Vendeur en équipement de la personne. Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel…
Lien Elet
Tessenderlo
Als beenhouwer beheers je het vak tot in de puntjes. Je waakt er steeds over dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.
Mevr. Charlotte Dumont
Diepenbeek
Vendeur en alimentation générale 6 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De staat en bewaring van bederfbare producten controleren.