Vendeuse jobs in Kermt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 83 jobs
Et… puisque vous adorez nos magasins et produits, vous bénéficiez d'une réduction sur vos achats dans les magasins Kruidvat de Belgique.
Mevr. Véronique Jolling
Hasselt
Budgetslager bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Met meer dan 34 winkels zijn wij een gevestigde waarde in Limburg en Vlaams- Brabant. Heb je de kennis niet ?
En effet, nous investissons beaucoup dans nos collaborateurs, car nous sommes persuadés que l'entreprise se développe à mesure que les gens grandissent.
Tempo-team is op zoek naar een ervaren verkoper voor een beenhouwerij in regio Herk-de-Stad. Je werkt 35 uur per week en dit zowel doorheen de week als in het…
Women'Secret est une marque spécialisée en lingerie, lingerie de nuit, accessoires et maillots pour la femme actuelle. Une marque créée par et pour les femmes.
La possibilité de te développer grâce à des formations. Tu as une expérience de vente en magasin ? « Bonjour » ou « Goeiedag » ? Tu es un vendeur dans l’âme :
Ellen Denies
Hasselt
Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Kleding en accessoires laten passen en een professionele mening geven over het goed staan.
Esmeralda Goossens
Hasselt
Vendeur en équipement de la personne. Je bedient de klanten in de winkel en je staat ook in voor het strijken van bovenkleding. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Dhr. Verkammen Tim
Heusden-Zolder
Als winkelbediende is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en…
Mevr. Ellen Denies
Hasselt
Vendeur en équipement de la personne 24 mois. Kleding en accessoires laten passen en een professionele mening geven over het goed staan.