Vendeuse jobs in Tessenderlo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 84 jobs
Et… puisque vous adorez nos magasins et produits, vous bénéficiez d'une réduction sur vos achats dans les magasins Kruidvat de Belgique.
Nike ELC gelegen in Laakdal, Ham en Herentals is een innovatieve werkgever voor gedreven medewerkers die een loopbaan willen uitbouwen binnen de logistiek.
Vous informez et aidez nos clients au mieux. Vous avez également la possibilité de suivre des formations internes et externes afin de développer au mieux vos…
Dhr. Verkammen Tim
Heusden-Zolder
Als winkelbediende is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en…
En effet, nous investissons beaucoup dans nos collaborateurs, car nous sommes persuadés que l'entreprise se développe à mesure que les gens grandissent.
Mevr. Véronique Jolling
Leopoldsburg
Budgetslager bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Met meer dan 34 winkels zijn wij een gevestigde waarde in Limburg en Vlaams- Brabant en de Kempen.
Mevr. Verbinnen Inge
Lommel
Je bedient de klanten aan de kassa. Je zorgt ervoor dat de winkelrekken netjes zijn en worden aangevuld. Je beheert met zorg de versheid van de produkten.
Mevr. Véronique Jolling
Hasselt
Budgetslager bestaat inmiddels meer dan 30 jaar. Met meer dan 34 winkels zijn wij een gevestigde waarde in Limburg en Vlaams- Brabant. Heb je de kennis niet ?
Ellen Denies
Hasselt
Vendeur en équipement de la personne 6 mois. Kleding en accessoires laten passen en een professionele mening geven over het goed staan.
Vous travaillez avec efficacité et de manière autonome. Ils peuvent ainsi se développer et contribuer à la réalisation des à court et à long terme.