Verdonck Jos jobs

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 13 jobs
Dhr. Jos Verdonck
Staden
Na een korte introductie zal je de leiding nemen over de operationele bedrijfsactiviteiten terwijl de zaakvoerder-eigenaar het algemeen beheer en de commerciële…
Dhr. Jos Verdonck
Evergem
Je beheert de volledige boekhouding: Facturatie, verwerking van aankopen, betalingen, debiteurenopvoling, BTW-aangiftes, financiële rapportage t.e.m.
Dhr. Jos Verdonck
Bruges
Na een grondige interne opleiding word je een professional in de conceptuele uitwerking en het uittekenen van volledige projecten in 2D of 3D.
Dhr. Jos Verdonck
Roeselare
Na een grondige introductie zal je instaan voor: Aankoop van wisselstukken, technisch materiaal en diensten via SAP. Acheteur du commerce 6 mois.
Dhr. Jos Verdonck
Deerlijk
Je wordt een centrale spilfiguur die zal instaan voor optimale week- en dagplanning van het productieproces en het transport. De toewijzing van de machines.
Dhr. Jos Verdonck
Hamme
Je wordt een cruciale spilfiguur in de implementatie van een hedendaags HR-beleid binnen de Kemphaan. Hiertoe werkt u nauw samen met de dienst sociaal beleid.
Dhr. Jos Verdonck
Roeselare
Samen met een ervaren collega zal je instaan voor de optimalisatie en uitbreiding van de bedrijfsapplicaties: Technische en functionele problemen analyseren.
Dhr. Jos Verdonck
Ostend
Planning en organisatie van technische interventies door 7 eigen techniekers en externe contractoren. Technische diagnoses, werkvoorbereiding en bijstand.
Dhr. Jos Verdonck
Evergem
Na een grondige introductie zal je enerzijds instaan voor de dagelijkse ondersteuning van de gebruikers en anderzijds voor de ontwikkeling van rapporteringen.
Verdonck Jos
Kortrijk
Na een grondige introductie zal je instaan voor de planning en administratieve werkvoorbereiding binnen de afdeling metaal (60 werknemers);