Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 5,404 jobs
De verkoopmedewerker speelt in op de behoeften en raakt de gevoelige snaar van onze klanten. Dit doe je door jouw geheime wapens enthousiasme en…
Beersel Alsemberg
Heb je een eerste ervaring in de verkoop? Wat kan je verwachten van de job van (chef) beenhouwer bij Delhaize? Voor jou is het vanzelfsprekend.
Je bent verantwoordelijk voor directe verkoop in onze toonzaal. Als verkoper/verkoopster maak je deel uit van een zeer tof en dynamisch team.
Je zorgt voor commerciële continuïteit en draagt bij tot de verkoop- en rentabiliteitsdoelstellingen van de toegewezen filières, in dagelijkse samenwerking met…
Le Sales Support Representative est responsable pour le suivi complet des actions promotionnelles, à partir de l’offre jusqu’à la clôture de l’action.
Bij Action is je dag even verrassend als ons assortiment! Als winkelmedewerker bij Action sta je in voor een verzorgde en goed gevulde winkel.
Je zorgt voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics,…
Nous cherchons des Sales Advisors (h/f) pour ...! Es-tu prêt pour une carrière orientée clients, remplie d’actions au cœur de notre compagnie?
We zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om authentiek contact te zoeken met onze klanten en zo onze verkoop en winstgevendheid te maximaliseren.
Agilitas
Mollem
Voor een bedrijf in Mollem zijn we op zoek naar een chauffeur B met ervaring in verkoop. De klant staat bij jou centraal. Je beheert de stock van producten.