Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 377 jobs
Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat. Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel?
We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker voor onze winkel in Aalst. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 98 vestigingen in België, waar medewerkers…
Peter De Vreese
Aalst
Ervaring als verkoopmedewerker is een pluspunt, maar dit is niet noodzakelijk. Je staat in voor de dagelijkse goede werking van de winkel zoals klantenbediening…
CASA Belgium
Ghent
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
Als Verkoopmedewerker zorg je er met je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen…
Wat ga je doen als Verkoopmedewerker in Gent? Dan zijn wij op zoek naar jou als Parttime Verkoopmedewerker in Gent! Gent | vanaf 18 uur| Parttime.
Om ons verkoopteam te ondersteunen, zijn we op zoek naar een collega (18u/week) die even gek is op decoratie en interieur als wij.
A.S.Adventure
Ghent
Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring.
Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Werk je graag in team? Wat verwachten we van jou ?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerker voor een supermarkt. Weekend werk vormt geen probleem voor u.