Verkoopmedewerker jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 155 jobs
Word dan Verkoopmedewerker bij Kruidvat. Heb jij al enige ervaring als verkoopmedewerker, winkelmedewerker, verkoper of verkoopster in een drukke winkel?
Zoek jij een leuke, uitdagende job in de mode en weet jij hoe je moet verkopen? Sinds 1982 heeft Takko Fashion zich ontwikkeld tot een succesvolle…
Je herkent jezelf wanneer je een van onze winkels binnenstapt. Je houdt ervan om te praten over sneakers en gerelateerde producten, net zoveel als je ervan…
Mevr. Windmolders
Herk-de-Stad
Vendeur en alimentation générale 24 mois. Niveau non précisé Domaine non précisé. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
A.S.Adventure
Genk
Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring.
Mevr. Daenen Charlotte
Bilzen
Je kan een klant op een professionele manier helpen met het uitzoeken van haar outfit, zonder evenwel opdringerig over te komen.
Als Verkoopmedewerker zorg je er met je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen…
A.S.Adventure
Genk
Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring.
Agilitas HASSELT
Hasselt
Onze klant is een toonaangevend bedrijf op de Belgische markt in de verkoop van audio, tv, multimedia en huishoudelektro-. Heb je ervaring in winkelverkoop?
Dan kun je bij ons aan de slag als Verkoopmedewerker. Dé kans om na je stage door te groeien bij Kruidvat, bijvoorbeeld naar de functie van Verkoopmedewerker.